Kumçatı İlkokulu
Nasırhan Mahallesi. 309 sokak no 5 Kumçatı İlkokulu Kumçatı Beldesi Merkez/ŞIRNAK

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmek ve vatana millete yararlı birer birey olmaları için çalışmaktır.

MİSYON

Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğretmenleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetiştirmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

NORMAL ÖĞRETİM

OKULUMUZDA 08:20 DA DERS BAŞI YAPILMAKTADIR. 13:50 de DERSLER BİTMEKTEDİR.

Şırnak merkezde ikamet eden öğretmenlerimiz için öğretmen servisleri mevcuttur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Şırnak İl Merkezi: 18 Km Şırnak Ş.Elçi Havalimanı: 35 Km Cizre ilçe merkezi: 25 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Şırnak Merkeze bağlı, Kumçatı Beldesi, Merkez - Cizre karayolu üzerindedir. Şırnak´ın en işlek karayolu üzerinde konumlu Kumçatı Beldesine ulaşım sıkıntısı yoktur.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda her sene öğrenciler için çeşitli etkinlikler yapılmaktadır: Futbol Turnuvası Gezi etkinliği Zeka Oyunları Turnuvası